Itt olvashatod az előző részt.

Szóval nem adtuk fel. Ez gondolom nem meglepetés, hisz akkor nem lett volna a következő 10 év.

Írtam egy újabb levelet:

"Dear Srila Sivarama Maharaja,

Please accept my humble obeisances.
All glories to Srila Prabhupada.

Thank You for Your answer, I received, and I got fright. I did not want to make any problem, rather I am ready to stop the whole thing.
We started a music band what is an attempt to attract young people by hard
music in hungarian. There were all the opportunities, and there were a few person to whom I could not give any other service. The result also suprised us. There were some very positive article in the newspapers, and the leaders of the Warner Music (which is the 2nd biggest record distributor company in the word) liked that.
I repeat what I said, I was ready to stop anytime (for me this is the easiest way), but I can see much in it.
Now we try to concentrate to the Marathon, we would like to be the best out of the cells, and to fourfold the last year's result.

Please give Your blessings.

Your foolish servant:

Vijaya Gouranga dasa"

Erre egy rövid válasz érkezett:

"Dear Prabhu
Please accept my blessings. All glories to Srila Prabhupada.

Probably best thing i to discuss this all in person.

Your ever well wisher in the service of Srila Prabhupada
Sivarama Swami"

Ahogy megkaptam a levelet felhívtam a templomot. Ott mondták, hogy Sivarama Maharaja már elindult a repülőtérre, mert elutazik, nem is rövid időre.

Rövid gondolkozás után felkaptam egy kazettát és egy cd-t és ahogy voltam (könyvpakolás után, nadrágban, enyhén koszosan beugrottam az autóba és irány a reptér.

Szerencsére a pestimrei Gopáltól ez csak pár percre van, így pont időben értem oda. És nem csak ebben volt szerencsém. Kivételesen csak egy bhakta volt vele akit épp elküldött a jegyét intézni, így kettesben tudtunk beszélni, amire még talán sohasem volt alkalom.

Bártél volt, a nap szépen sütött, ami kellemes hangulatot adott. Szóban is csak ugyanazt mondtam, mint a levelekben, plusz ott volt a két hanghordozó. Mai napig nem tudom, hogy mi járhatott Maharaja fejében, de végül azt mondta:
„Hát nézd, jó, akkor próbáljátok. Nézzük mi lesz az eredmény.”

A többit tudjátok…

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr415624959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása