Mélyvíz : a jógaoktató

2013.07.03. 01:34

Lassan már megszokom, hogy az életemben nem átlagosan történnek a dolgok.

Az is csak egy hete derült ki, hogy a Sudevi Jóga Stúdióban péntekenként rendszeresen órát fogok tartani. Erre hétvégén újabb hívást kapok, hogy Dunavarsányban, ahol Kowa oktat be kellene ugrani hétfőn és szerda este.

oktató.jpgAz amúgy sem egyszerű életembe most ez is hirtelen befigyelt, de természetesen bevállaltam. Nagy megtiszteltetés, jó gyakorlás és persze nagyon kedves társaság van ott.

Ahogy írtam tartottam már órákat, de azért ez már egy kicsit más, ilyenkor rendesen meg vagy mérve. Olyan ez, mint amikor a haverok előtt játszol a próbahelyen és egy igazi koncert közötti különbség.

Az elsőn túl vagyok, úgy mondták, hogy jó volt.

Kérlek drukkoljatok, hogy tényleg helyt tudjak állni, tanulni és tanítani.

Úgy nézem, hogy az élet olyan, mint az óceán, mi pedig csak kicsi hajó vagyunk ezen. Nem szembeszállni kell a végtelen vízzel, hanem figyelni és nézni, hogy mit adnak a lehetőségek. Ha örvénybe kerülsz gyorsan ki kell kormányozni belőle, ha kedvező áramlatot akkor haladni kell vele.

Már csak meg kell különböztetni a kettőt... :) 

És persze sohasem elfelejteni az igazi célt.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr225387810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása