Idő-járás

2013.03.29. 01:57

Amerre nézek rengetegen az időjárással vannak elfoglalva. Tény, hogy elég extrémül néz ki ez a havas idő és így a tél végén már mindenki várja a tavaszt, de ez se magyarázat rá.nyuszi.jpg

Egyfelől tök felesleges. Ha beszélsz róla, ha nem, akkor is ugyanilyen marad, tehát szimpla időpocséklás. Pláne erre mém-eket gyártani, a facebookon és mindenhol máshol ezen okoskodni aztán az igazi csúcs.  

És még ennél is rosszabb. Lehetne. Valahol ilyen a nyár. Persze én se szívesen élnék olyan helyen, de vannak akiknek a mi éghajlatunk rémes.

Legrosszabb az benne, hogy magunkat frusztráljuk fölöslegesen. A frusztráció abból adódik, hogy más szeretnénk mint ami van. Nyílván március végén nem ez az általános, de volt már ilyen.

Én személy szerint tudomásul veszem, hogy ez van. Úgyis lesz tavasz és nyár. Sőt, megint ősz és tél.

Nem hiszem, hogy ez lenne a legfontosabb dolog az életben, ez csak egy külső körülmény.

És még nem is a legrafináltabb…

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr865179232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása