Megizzasztott sztárok

2012.11.01. 08:47

 

Kowalsky az éneklés és a festészet mellett másfél esztendeje jógaórákat is tart. Bemutatóóráján Kiss Endi, a Hooligans dobosa, Péterfy Bori és Rúzsa Magdi is alaposan megizzadt.
- Először jógáztam, és nagyon jól éreztem magam. Továbbra is fogok jógázni, elsősorban azért, mert segít az összpontosításban - mondja a Megasztár harmadik szériájának nyertese, Rúzsa Magdi, aki eddig inkább túrázással vagy gyorsgyaloglással mozgatta át izmait. Most viszont a résztvevőknek ászanákat mutattak be egy 35 fokos, 75 százalékos páratartalmú teremben.
Az órát tartó Kowalsky szerint a hotjóga lazítja az izmokat, sejtszintű méregtelenítést idéz elő, és ahogy a többi jóga is, mentálisan erősít.

Az elkövető pedig Kowa volt aki az Átmacenterbe invitálta híresebb ismerőseit.

Erről itt olvashattok, illetve ez Gauranga prabhu beszámolója.

"Kowalsky az éneklés és a festészet mellett másfél esztendeje jógaórákat is tart.


Bemutatóóráján Kiss Endi, a Hooligans dobosa, Péterfy Bori és Rúzsa Magdi is alaposan megizzadt.
- Először jógáztam, és nagyon jól éreztem magam. Továbbra is fogok jógázni, elsősorban azért, mert segít az összpontosításban - mondja a Megasztár harmadik szériájának nyertese, Rúzsa Magdi, aki eddig inkább túrázással vagy gyorsgyaloglással mozgatta át izmait.

Most viszont a résztvevőknek ászanákat mutattak be egy 35 fokos, 75 százalékos páratartalmú teremben.

Az órát tartó Kowalsky szerint a hotjóga lazítja az izmokat, sejtszintű méregtelenítést idéz elő, és ahogy a többi jóga is, mentálisan erősít."

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr545143178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása