FagyasztOM

2012.10.05. 01:49

Nemrég írtam, hogy lezárok az életemben egy-két dolgot.

Az egyik ilyen a zene. Mármint a rock aktív művelése.

Nem volt könnyű döntés (vagy beismerés), hisz az elmúlt 13 évben sok energiát raktam bele, ami most csak lebegni fog. Nehéz döntés volt, mert tudom, hogy most is működne és működik is, mint üzenet átadási csatorna.

De most nincs itt az ideje.

Nincs igény rá se fentről, lentről, se jobbról, se balról.  (Ha nem érted, nem baj)

Persze tudom, hogy szeretitek sokan amit csináltunk (Mantra, Visnu, OM), és hallgassátok is tovább, de ez most kevés. Legalább is nekem.

Fizetni a hangszerekért, a próbahelyért, a hangfelvételért, a gyártásért, a klipért, és lassan a koncertekért is… És a tényleges eredmény…?

Tényleg nagyon makacs és kitartó vagyok, de ahogy a címben is olvashatjátok ezt a tevékenységem most egy időre fagyasztom. Persze sok más dolgom is van (az mindig is volt), de néha dolgokat el kell engedni.

Hát most így teszek ezzel.

Köszönök mindent, Mindenkinek!

Legyetek jók, legyetek bhakták!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr465143154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbonc 2012.10.10. 10:37:56

Hari Megértem az álláspontodat.Főleg a Mantra után.Nem tudom,csak feltételezem,hogy az OM-ra szerényebb volt az érdeklődés talán. Iagazából az OM-lemezt összesen kétszer vagy háromszor hallgattam végig.A Mantra az,ami nagyon hiányzik a mai napig. Gouranga.
süti beállítások módosítása