Klip/koncert=kemény nap

2011.12.05. 01:49


Na végre jut időm leírni az eseményeket.

Több mint két hónapja tervezgettük a forgatást. Számválasztás, hangulat, forgatókönyv, helyszín, időpont. Mivel mindent minimálból kellett megoldani így ez is sokat bonyolított rajta.
A helyszín végül egy átalakítás alatt álló belvárosi pince-pub volt. Hangulata az tényleg meg volt és reménykedtünk, hogy ott legalább nem fagyunk meg.
Aztán mégis. Rajahamsa és én egy szál pólóban voltunk a kb. 15 fokban és csak imádkoztunk, hogy ne kapjunk tüdőgyuszit. Szerencsére azt megúsztuk.

A másik hátráltató körülmény az volt, hogy minden megbeszélés ellenére aznap is dolgoztak ott munkások. Azt ígérték, hogy pár óra, de végül egész nap ott poroltak és káromkodtak.
Így is tudtunk egy pár helyen forgatni, de a zenekaros részeket sajnos nem.

Mivel a kamerák és a felszerelés is csak aznapra volt bérelve, nekünk este koncertre kellett menni egy darabig úgy nézett ki, hogy minden borul.
Végül a kettőt összevontuk és az működött. Az esti buli helyszínén nagyon kedvesek voltak és megengedték, hogy hamarabb odamenjünk és körülbelül ötvenszer eljátszuk ugyanazt a számot…:)

Tényleg. Csak a személyzetet és az érkező zenekarokat sajnáltam, akiknek ezt végig kellett hallgatni.
Nekünk jó volt, mert az egész napi fagyoskodás és pakolás után végre kiolvadhatunk és játszhattunk.


Nem tudom, hogy milyen lesz a végeredmény, de annyiból biztos, hogy érdekes lesz, hogy a felvételeken nem kamu van, hanem tényleg játszunk.

Végül a koncert jól sikerült, klasszak voltak a körülmények. Sajnos nem voltak túl sokan, de ez ma már természetes. Nekünk jó, hogy összeszokunk és játszunk, így egyre jobban összeállnak a dalok.

A klip december közepe, vége felé várható. Addig lehet izgulni…

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr615142834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása