Szegény fák…

2010.05.07. 05:41

templom előttPár napja írtam, hogy elkezdtük a csillaghegyi Templom előtti rész felújítását. Mellékeltem a látványtervet is, hogy milyen lesz, ha elkészült. Többen írtátok, mondtátok, hogy szuper lesz.

De nem mindenkinek ugyanez a véleménye. Ahogy írtam, több évig tartott, amíg minden engedélyt megkaptunk (többször) és ez főképpen a helybéliek miatt volt. Valamiért ragaszkodtak a fákhoz. A mellékelt képen látszik felülről az állapot. Ultrahangos szakértői vélemény szerint 70-80%-ig halott, ezért kidőlés veszélyes, a többszöri visszacsonkolás miatt esztétikailag is csúnya akácfákról van szó. A mellékelt képen láthatóaz állapotuk és a járhatatlan járda.

Mivel lecseréljük a teljes járdaburkolatot, ezeket otthagyni ostobaság lett volna. Érdekes módon a helybéliek nem hogy örülnének, még háborognak. „Szegény fák!”. Hogy nem vagyunk tekintettel arra, hogy élőlények. Mindezt olyanoktól, akik naponta ölnek, vagy öletnek meg valaki mással egy mozgó élőlényt. Kemény.

Szegény fáknak bizony jó lesz, hisz annyi szent bhakta japázott alattuk, hogy garantált nekik a gyors előremenetel a lelki életben.

De ezt már végkép nem próbálom elmagyarázni nekik...

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr255142229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása