Jóga a Tempiben

2015.01.24. 21:10

joga1.jpgA templomi szerzetes fiúk kértek meg, hogy elevenítsük fel a régi hagyományt, amikor rendszeresen tartottam neki jóga órát. Remélem most kitartóbbak lesznek... :)

Ehhez egy segítség, hogy most fix lesz az időpont, minden hétfőn 16:30-tól, (várhatóan) a gyerekjátszóban, és mindenki mást (csak férfiakat) is szívesen várunk.

Egy órás lesz, és bátran jöhet bárki, akár kezdő is, mert nem lesz túl nehéz. Persze minden kezdet az, de hidd el, az elhanyagolt testnél nincs nehezebb és fájdalmasabb.

A Bhakti-jógának nem feltétele az ászanák gyakorlása, de egy ponton komoly akadályokat jelenthet a még nem transzcendentális testünk a lelki élet útján is, ha legalább egy kicsit nem foglalkozunk vele.

Sajnos a 21. századi ember extrém módon tudja leamortizálni magát, főleg a rengeteg ülő- és féloldalas elfoglaltságokkal. 

Szóval, sok szeretettel várunk téged is. Hozzál egy kényelmes nadrágot és pólót, ha van, akkor jógamatracot is (de tudunk adni, ha nincs), és más nem kell, csak a lelkesedésed. Az órák ingyenesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr847105907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása