Beszámoló Pécsről

2013.09.24. 12:23

09.21. Pécs

A több hónapnyi tervezés, szervezés aznap vált valósággá. Még a hajnali indulás is izgalmakkal telt, hisz minden el nem vitt dolog/személy bizony igen hamar elérhetetlen távolságba került volna.

DSCF6379a.jpgDe szerencsére minden jól alakult. Még az időjárás is, hisz kellemes, kora őszi időjárás nem csak hangulatjavító volt, hanem kicsábította az embereket is otthonról. A helyszínről tudtuk, hogy szuper helyen van, Pécs legforgalmasabb sétálóutcái találkozásánál, de kiderült, hogy aznap több komoly rendezvényt is szerveztek oda, így közvetlenül az utcáról is tudtunk beinvitálni vendégeket.

Akik jöttek is szép számmal. Érdekes kísérlet ez a fesztivál, hisz egyszerre több helyszínen is történnek a dolgok és folyamatosan egész nap. Nagy siker övezte a főzőtanfolyamot Hemangi vezetésével, aki bizony alaposan bevonta az odagyűlteket. A Bhaktivedanta Hittudományi főiskola végzős hallgatói nem csak a színpadon tartottak gyönyörű bemutatót, hanem egy külön teremben a gyakorlatban is oktatták a bátor jelentkezőket. Az asztrológiánál mindig sorban állás volt és a gyereksarokban is mindig alkotott egy pár csöppség.

Puspaván mataji pécsi konyháját már sokan ismerik a helyiek közül, most itt is lehetett fogyasztani a finomságokat. A kirakodóvásárnál is mindig volt érdeklődő.

Persze a fő színpadi program sem volt elhanyagolva. Zene- és táncbemutatók, izgalmas előadások, pantomim színdarab és még sok más érdekesség vonzotta be a vendégeket.

Sokan észre se vették, de a fél napjukat nálunk töltötték.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr965531134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása