Horoszkópom

2013.04.20. 01:04

Hihetetlen, de működik a horoszkóp. Mondjuk ez egy elég pontos fajta.

Itt van néhány fő dolog rólam, hátha ismerős :)

"Megnyerő, kedves és Ragaszkodik a hagyományokhoz, elismerést követel magának nemcsak a közéletben, a munkahelyen, hanem otthon, a családja körében is. Az emberek szívesen vannak a társaságában, mert úgy látják, hogy nemcsak tehetséges, de nagy fokú szociális érzékkel is rendelkezik, diplomatikus, akivel könnyen szót lehet érteni.DSC_0037a.jpg

Ragyogó képessége van arra, hogy másokat meghallgasson, ez hallatlanul értékes tulajdonsága. A világot higgadtan, tárgyilagosan és realisztikusan szemléli. Szinte lubickol az olyan emberek között, akik osztják a véleményét. Durva környezetben szenved, onnan előbb-utóbb elmenekül. Szívesen odázza el a teendőket, különösen a kényes természetű döntéseket, mert abban reménykedik, hogy majd megoldódnak maguktól.


Nagyon rendszeresen él, néha túlságosan is szabályokhoz köti magát. Jó értelmi képességekkel rendelkezik, megfontolt és kiegyensúlyozott, szerény és szégyenlős. Gyakorlatias, alapos, mindent összehasonlít és kielemez. Igényes önmagával szemben, ettől szorgalmas és kitartó. A környezetéhez hűséges, megbízható. Nagyon jól megállja a helyét, ha aprólékos munkáról van szó. Kereskedői képességei is kiválóak. Általában minden téren maximalista.

Életében fontos helyet kap a munka, a szolgálat, mások jólétének elősegítése. A környezete elég nehezen érti meg a viselkedését, gondolkodásmódját, mert a Merkúr befolyása bonyolulttá teszi egyéniségét. Nehéz élete van, ami elsősorban abból fakad, hogy rendkívül kritikus. Nemcsak a világot, de önmagát is szigorú kritika alá veszi. Alighanem gyermekkorában az volt a szülei elvárása, hogy mindig mindenben a maximumot nyújtsa. Később ez a magas mérce annyira természetessé vált, hogy tökéletességre törekszik a munkában, illetve a házasságban is. Elengedhetetlen szükséglete a szilárd családi bázis.

Bár szeret egyedül élni, mégis természetesnek veszi, hogy családot alapítson. Nehezen lobban szerelemre, inkább észérvek alapján választ társat magának. A társáról előre megfogalmazott elképzelései vannak, ezért aztán nagyon nehezen találja meg azt, aki ennek az elvárásanak tökéletesen megfelel. A házasságot inkább jól működő üzleti társulásnak fogja fel, nem pedig legalizált szerelmi kapcsolatnak. Az otthonában minden ragyog, mert "rend a lelke mindennek", de ez a nagy tisztaságszeretete olykor már a család idegeire megy.

A pénzt jól kezeli, minden fillért meg tud fogni, szinte biztos, hogy a családi kasszába csak ön nyúlhat bele. Legyen azért néha kicsit nagyvonalúbb, nehogy a zsugoriság csapdájába essen.Negatív sugárzások esetén szőrszál-hasogatóan kritikus és szemrehányó, aki mindenbe beleköt. Az örökös méricskélés miatt bizonytalan és döntésképtelen lehet, pénzsóvársága pedig fukarrá és kicsinyessé teheti. Szinte betegesen ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, pedantériája már környezetét is idegesíti. Hajlamos az aggodalmaskodásra, és ehhez különösebb okra sincs szüksége."

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr725235376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása