Hétfő

2013.03.25. 01:59

Bocsánat, hogy mostanában rövidek a bejegyzések, de valami nagyon különleges bolygóállásom van.

Amit ti is láthattok, hogy hirtelen új helyre kellett költözni és annak a kipofozására se jutott időm. (Ha valaki ilyesmiben járatos nagyon szívesen veszem a segítségét!!!)

Aztán jött egy pár meglepő hívás, felkérés is, ami az elmúlt évekhez képest komoly változás, de erről majd később írok. Egyenlőre legyen elég annyi, hogy mégis igényt tartanak rám a „cég”-nél…

Közben le kéne vizsgáznom a jóga-oktatóin, ami szintén nem gyenge.

Persze a munkáim területén is pörögnek a dolgok, ami a pillanatnyi helyzetemben nem annyira szórakoztató. Bízok benne, hogy ahogy eddig is, az Úr valahogy rásegít a dolgokra.

De azért drukkoljatok ti is!

És hogy ne csak sopánkodás legyen, itt egy cuki kép a fiaimról:

DSC_0218a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr405164072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ubk 2013.03.25. 07:52:59

Haribol!
Drukkolok a vizsgádhoz, meg a további dolgaidhoz jövőben! :-)

Nem akarlak elkeseríteni, de a blog.hu nekem a leg nehezebben beállítható blogszolgáltatónak tűnt, 3 évig blogoltam itt, de nagyon szenvedtem vele. Mondjuk 2 éve otthagytam, remélhetőleg már javítottak a felhasználóbarátságán:-)
Mindenesetre jobb, hogy a freeblog-ot otthagytad, néha egész napokra eltűnt az egész szerverparkjuk. Pedig az egyik kedvenc blogom a tiéd:-)

Radhe Radhe!
Dhamesvara d.
süti beállítások módosítása