Bár egy kicsit már túlhaladt rajta az idő, de mindenképpen szerettem volna megosztani veletek.

Itt olvashatod a egészet, de egy részletet kiemeltem, ami nagyon megfogott.

Így beszélt a vesztes ellenfélről:

"Az imént beszéltem Romney kormányzóval, és gratuláltam neki is és Paul Ryannek is a kemény harcot hozó kampányért. Talán kíméletlen harcot vívtunk, de csak azért, mert mélyen szeretjük ezt az országot, és mert nagyon fontos nekünk a jövője. George-tól Lenore-ig és a fiukig, Mittig, a Romney-család úgy döntött, hogy visszaad valamit Amerikának a közügyeken keresztül.

Ez az az örökség, amelyet nagyra becsülünk és megtapsolunk ma este. Úgy tervezem, hogy a következő hetekben leülök Romney kormányzóval, hogy megbeszéljük, miben tudunk együttműködni az ország ügyeinek előmozdítása érdekében."


A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr435143203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbonc 2012.11.24. 16:03:14

Én nem hiszek neki (sem).Szerintem csak a hatalom érdekli,mint a legtöbb vezetőt ebben a világban.Talán van abban igazság,amit mond,de nem sok. Persze lehet,hogy nincsen igazam és csak én vagyok túl pesszimista.

Ismeretlen_117989 2012.11.29. 06:51:26

Kedves norbonc! A holnapi poszt lesz erre a válaszom. Meg egy pár más dologra is.
süti beállítások módosítása