Kaptunk egy nyomtatót

2012.09.29. 01:41

Mindig beszámolok itt is róla, amikor történik valami a kis ovi/sulinkban.

Pláne ha pozitív :)

Pedig nem indult a történet túl fényesen.

kb. 3 éve vettem egy HP nyomtatót, ami szkennelni is tud és így fénymásolni is. Szépen szolgált, a már nem túl otthoni körülmények között is itt az irodában, de pár hete kezdte végkép megadni magát. Hiába volt patroncsere, telefonos szerviz, nem használt semmi.

Mivel az iskolai év indulásával így is adódtak bőven plusz költségek egy új nyomtatóra végkép nem tellett, ezért a problémát először véletlenül meghalló Hörömpöli Andi mataji hozott egy kölcsön gépet.

Sajnos ez is kortársa volt az enyémnek, és már régóta állt, így már a beindítása is komoly fejtörést okozott.

Óvatosan próbáltam utalni rá, hogy már az üzembe helyezés költségei is egy fél nyomtató ára lesz, ráadásul nincs semmi garancia az élettartamra.

Végül megolvadt az amúgy is puha szíve és sikerült gyorsan megvenni egy nagyon akciós gépet, ami már tényleg inkább egy kis irodai használatra találtak ki.

Négyszer többet nyomtat ugyanakkora (méretű és árú) patronnal, gyorsabban, és akár két oldalra is, ráadásul vezeték nélkül.

A mellékelt képen láthatjátok a kis szupert.

Rögtön munkába is állt és nagyon boldogan használjuk.

Hálásan köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr355143148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása