Helyzetfolytatás

2012.04.23. 01:20


Nagyon kedvesek vagytok sokan írtatok a pár nappal ezelőtti „helyzetjelentésre”.

Köszönöm a bátorító sorokat, de egyáltalán nem terveztem, hogy abbahagyom, sőt így már pláne… :)

Ez egyfajta (hívjuk így nagyképűen) alkotói válságnak volt a kifejezése, aminek csak egy kis része volt, hogy nem sok visszajelzést kapok. A statgépen látom, hogy több százan olvassátok az oldalt és lassan nincs már olyan ismerősöm, akivel ha találkozok ne tudna mindent rólam a blogon keresztül.

Tudom, hogy a mai információ- és ingeráradatban, amikor mindenki a lájkolásunkra pályázik  nem egyszerű reagálni dolgokra, jómagam se teszem sok helyen. Inkább a személyes kontakt hiányzik, ami sok éven át volt az életem része, de ez van.

Kíváncsi lennék arra is, hogy miről hallanátok szívesebben?

Kiderült a visszajelzésekből, hogy nem minden ugyanúgy tetszik mindenkinek, ami teljesen természetes, hisz elég sok mindenről írok, kommunikálok.

Szóval, aki elég bátor és ír annak jó esélye van, hogy teljesül a kívánsága. Azért nem írom, hogy biztos, mert ki tudja mikor kerülök alkotói válságba… :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr905142981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atish 2012.04.23. 14:01:38

Én mostanában elég motivált vagyok a terveimmel kapcsolatban de néha kicsit 'elfárad' a motivációm.Ilyenkor keresek írásokat amik újra felerősítenek.Szívesen olvasnék a te tolladból is ilyet! :-)

Szórád Attila 2012.04.23. 19:31:48

Lehet, hogy van olyan nálad ahol lehet kérdezni elsősorban a Szentírásokkal kapcsolatban, de én nem találom, vagy csak béna vagyok a kereséshez. No, egy ilyen jó lenne! :) Időnként felmerülnek bennem kérdések és sajnos nagyon ritkán jutok el a Templomig ahol hozzáértőktől kérdezhetnék. Lelki tanítómesterem nincs.

Ismeretlen_117989 2012.04.24. 18:49:41

Kedves Atish! Rendben, igyekszek. Kedves Attila! Ha van kérdésed, itt a kommenteknél tudod feltenni bármikor, csak írd meg konkrétan mire vagy kíváncsi.
süti beállítások módosítása