Suli-ovi

2012.02.22. 01:22


Mivel a mindennapjaimat itt (és velük) töltöm, nem meglepő, hogy itt a blogon is felbukkannak az ovisok, iskolások.
Ez egy hihetetlenül fontos dolog. Ők a jövő zálogai, de egyben ők a legvédtelenebbek is. Mi, felnőttek sokkal könnyebben, sokkal több dologtól meg tudjuk védeni magunkat, vagy legalább távol tudjuk tartani magunkat a hülyeségektől.

Ők ebben a korban olyanok, mint a szivacs. Mindent magukba szippantanak, szinte válogatás nélkül.

Ezért nagy a felelősségünk nekünk, felnőtteknek, hogy a lehető legjobb környezetet, lehetőséget biztosítsuk nekik. Ez nem azt jelenti, hogy elzárjuk a világtól, csak azt, hogy nem borítjuk rájuk az összes szemetet. Kapnak majd bőven eleget, sajnos…

Bhakták összefogásából egy csodálatos lehetősége van közel 20 lurkónak, hogy egész nap lelki személyek kezei alatt legyenek, finom és tápláló felajánlott ételt egyenek, és persze játszanak, tanuljanak és játszva tanuljanak.
Nekünk meg megmarad az a lehetőség, hogy támogassuk ezt a világon is egyedülálló projektet, ahogy csak tudjuk.


Elkészült az „Esély a léleknek” legfrissebb pamfletja (itt tudod letölteni), amiben beszámolunk az eddigi fejleményekről és a várható/támogatható beruházásokról.

Természetesen a lehetőség és persze az igények is végtelenek, így a legkisebb segítség is számít.

Kérlek, keress meg bátran!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr435142919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása