Lájk-hullám – újra

2012.01.23. 01:43

Múltkor felraktam a facebookra egy pár hónapja készült képet a feleségemről és rólam, amit meglepően sokan lájkoltak és erről itt is beszámoltam.

Kedves párom megkért, hogy néhány képet szkenneljek be és köztük volt egy 1994-es esküvői kép is. Annyira megtetszett, hogy felraktam ezt is. Olyan hollywood-i celebpár hangulata van.

Na ez a kép még a korábbit is túlszárnyalta. Kommentek is voltak bőven. Persze voltak akik az autó típusával voltak elfoglalva, de az se baj.

Hogy legyen valami extra, itt egy kép szemből is. Már bhakták voltunk a javából, de akkoriban még nem volt meg a hagyománya a száris esküvőknek. Persze az is az igazsághoz tartozik, hogy szeretett volna a feleségem egyszer királylány lenni :).

Szerintem sikerült!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr655142886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbonc 2012.01.23. 18:13:34

Haribol! Nagyon szépek vagytok a képen.Ragyogtok. (Az autó szerintem Merci:) )
süti beállítások módosítása