Szigetes emlékek 1999

2011.10.22. 21:20

Itt olvashatod az előző részt.

Ebben az évben nem jöttek a skót bhakták, de addigra már annyira vegyes volt a csapat, hogy csak pár poszton kellett besegíteni.

Padi prabhu (Padmanabha das) már a kezdetektől ott volt a nem kicsit torzított basszusgitárjávalés énekével, majd később Gunagrahi  prabhu jött dobolni. Gaura Kirtana prabhu nevéhez hűen már évek óta fenn táncolt és énekelt a színpadon.

Már én se emlékszek pontosan, hogy melyik évben mi volt az aktuális felállása a Gouarnga Bandnek, de akkortájt csatlakozott, majd a végsőkig kitartott Purnatattva prabhu, aki a Krisna-tudat megismerése előtt a Lady Machbethben basszusozott.

Aztán volt olyan pár év, amikor Guna régi zenésztársai (Hearthy Laugh) segítetek a színpadon.

Mivel épp egy kisbuszom volt megkaptam a FFL prasadam szállítás nemes feladatát. Az akkor még 8. ker közepén álló Tömő utcai konyhából kellett bejuttatnom felajánlott ételt, plusz jó néhány bhaktát.

Néhány rosszul lezárt hordótól egészen eladásig szagos maradt a verda… :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr65142784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása