Zabálás életre-halálra

2011.08.28. 02:54

Rég raktam fel cikket ide valahonnan, de egy hír annyira sokkolt, hogy megteszem.

Egy nő kitalálta, hogy felhizlalja magát 1 tonnára, vagy legalább 760kilóra, mert az a világrekord.
Most 330 kg és így néz ki.

Sőt, filozófiája is van hozzá:

"Minél nagyobb vagyok, annál jobban érzem magam. Egyre magabiztosabb vagyok, és szexinek találom magam. Miért ne feszegethetném a határaimat, hogy kiderítsem, milyen kövér lehetek úgy, hogy közben egészséges maradok?" – vallja Eman. Hízni egyébként magától kezdett, és mivel nem tudott mit tenni ellene, inkább rágyúrt. Elzsírosodó teste állítása szerint egyre több férfit vonzott, a munkaadókat viszont nem, ezért most állástalan. Ha már képtelen lenne gondoskodni fiairól, húga veszi őket magához.

Ezt mondja erről egy szakértő:

"Ha fehérjéből van nagyon sok, az a vesét támadja, a szénhidrát a májnak nagyon megterhelő, csakúgy, mint a zsír. Nagyfokú baromságnak tartom, amit ez a nő csinál, és főleg azért háborít fel, mert nincs jobb dolga egészségesen. A praxisomban minden második gyerek túlsúlyos, és ahelyett, hogy ez ellen tennénk, valaki jódolgában hizlalja magát" – fejtette ki Vincefiné Simon Tímea dietetikus.
Hozzátette, a súlybajnoknő jó eséllyel hamar meg fog halni, mert a szíve egy idő után, ekkora túlsúlynál, bármelyik percben megadhatja magát.


És ezt meg én:
Normális az ilyen?! Sok-sok születés után kap egy emberi testet, amit önmegvalósításra kellene, hogy használjon, és erre ő… Nagyon szomorú.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr275142722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attka 2011.08.28. 03:49:59

Számomra az a sokkoló, hogy van akinek ez vonzó.
süti beállítások módosítása