Kedves Srila Prabhupada!

Kérlek fogadd tiszteletteljes hódolatomat!
Minden dicsőséget Neked megjelenési napod alkalmából!

Van egy kis ország Európában ahova végül személyesen nem jutottál el, de a tanításaid igen.
Amíg jelen voltál ezen a földön nem tudott a Krisna-tudat elterjedni itt főleg a fennálló kommunista rendszer miatt.
Persze volt olyan ország ahol még nálunk is súlyosabban üldözték azokat, akik a bhakti-jóga gyakorlásába kezdtek, de tudod, mi nem vagyunk valami túl bátrak. Igen könnyen feladjuk, megtagadjuk a családunkat amit Te hoztál létre.

Persze legtöbbször nem szavakkal, bátran kiállva, csak csendben sunnyogva szarjuk le amit megígértünk. Rengeteg kifogás van mindenre. Ezek vagyunk mi Kali-yuga gyermekei.

Te egy tiszta gaudiya családban jelentél meg, születésedtől fogva így nevelkedve összehasonlíthatatlan vagy velünk, mégis Te mindig egy családként tekintettél ránk, fiaidra és unokáidra. Srila Prabhupada és a bhakták

Bármilyen őrültséget csináltunk/csinálunk te nem szégyellsz minket. Pedig neked lenne jogod rá.
Nekünk nem. Ez olyan, mint amikor beengednek néhány hajléktalant egy ötcsillagos szállodába és a végén még ők balhéznak. Persze legtöbbször egymással. Gyakran a helyet is szétverik.

Én nem szeretnék ilyen hálátlan lenni. Örülök, hogy beengedtél, próbálom értékelni, és keresem azokat a személyeket, akik ugyanígy gondolkodnak és napról napra küzdenek, hogy lemossák az életek alatt rájuk rakodott mocskot.

Kérlek add az áldásodat, hogy egy szép nap méltó legyek a családodra és ne csak üres szavak legyenek amikor kimondom: Krisnás vagyok!

jelentéktelen szolgád, Vijaya Gauranga das

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr245142723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_148808 2011.08.24. 08:50:59

Ezek nagyon szép gondolatok, de tudod nem mindenki olyan, mint Jézus Krisztus, hogy ha megütik a jobb orcáját oda tartja a balt is. De ettől még ezeket az embereket nem szabad elítélni, mert ez is csak büszkeség. S van, hogy bhakták elmennek a mozgalomból akár több évre majd visszatérnek. Elítélhetők ezért? Korántsem hinném.

Ismeretlen_117989 2011.08.24. 09:31:21

Én nem ítélek el senkit, mert akkor pl. kezdhetném magammal :) Szerintem érted te is, hogy miről szól ez az írás…
süti beállítások módosítása