Pár napja egy nagyon jó podcast-ot tett fel Srila Sivarama Maharaja erről a témáról.

Érdekes, hogy nem rég én is írtam én is erről a Siksa-guru című könyve alapján egy kicsit.
Persze nem ilyen bátran és szókimondóan.

Pedig tehetném. Most nincs semmilyen pozícióm az Egyházban így nem érhet az a vád hogy magamat/magunkat akarom mentegetni, előrenyomni.

Arról, hogy milyen könnyen csattannak el durva kijelentések, gyanúsítások, sejtetések becsületesen küzdő személyek felé most a másik oldalról is látom.

Nem mondom, hogy mindennel egyet kell érteni, de ezek olyanok, mint a fej fölött pörgetett szaros pelenka (bocsánat a hasonlatért).
Semmi értelme, csak az a lényeg, hogy mindenre fröccsenjen valami, hogy aztán lehessen mutogatni rá.

Sajnos ez az egész világ hangulata. Nem értik az emberek, hogy pillanatnyi tisztelet, vagy hatalom érdekében sárba, vagy szarba tapossuk valakinek a becsületét, jó hírét, akkor az senkinek se lesz jó.
Az a precedens, hogy ezt is meg lehet csinálni azt fogja eredményezni, hogy velünk is megteszik.

Így süllyed egyre mélyebbre minden.

Gondolkozz el kérlek te is.

Ha a kezedbe akad egy szaros pelenka és nagyon súlyosan néz ki, akkor vidd egy orvoshoz, de ha nem, akkor csak dobd ki gyorsan egy kukába. Oda való.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr585142713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása