Új helyen

2011.03.22. 03:28

Már egy ideje gondolkodok rajta, hogy megosszak veletek egy dolgot. Amikor valami az elején jár, akkor nem szeretem nagydobra verni. Aztán meghallottam egy-két pletykát és akkor inkább legyen a valóság.én

Írtam róla, hogy mivel kezdtem el foglakozni az év elején. Úgy terveztem, hogy ez komoly, hosszú távú dolog lesz, de végül nem így alakult és teljes békében elváltak az útjaink.

Persze várt a következő kihívás. Egy nagyon kedves bhakta-vállalkozó, aki már régóta csábít az igen komoly vállalkozásához. Ez egy igen komoly nyomda Herceghalmon. Itt tudod megnézni.

A jelen állás szerint a gazdasági igazgatóként kell a vezetést erősítenem. Nagyon jó kis csapat van kialakulóban, melyet kedves barátom Kamsári prabhu is erősít.

Kérlek, adjátok az áldásotokat, hogy menjenek a dolgok, és ha van kérdés erről, jöhet a kommentbe, vagy privátba is.


A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr105142562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amala das · http://bhaktijoga.freeblog.hu 2011.03.25. 19:20:59

"Mikor elengedem, aki vagyok, azzá válok, ami lehetnék." Lao Ce

egri bhakta · http://bhaktijoga.freeblog.hu 2011.03.25. 19:22:14

"Mikor elengedem, aki vagyok, azzá válok, ami lehetnék." Lao Ce

egri bhakta · http://bhaktijoga.freeblog.hu 2011.03.25. 19:51:11

"Az üzleti, politikai és magánéletben egyaránt kiszélesedik a szavak és a tények között tátongó szakadék, ha személyes büszkeség is belép a képbe. Sok embert magával sodor a teljesítménykényszer és a tévedhetetlenség kényszere. Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni; mindig vizsgáljuk meg a tényeket." (John Naisbitt)
süti beállítások módosítása