Ilyen vagyok…

2010.10.03. 04:10

Akik ismernek tudják, hogy nem vagyok egy horoszkóp-mániás, de pár hete találtam egyet, ami nagyon találó rám nézve.

Kicsit vacilláltam, de végül kirakom. Már úgyis szinte mindent tudtok rólam…

"Kulcsszavuk a precizitás, és bár sokszor rendmániásnak bélyegzik őket, inkább az egyetemes rendet keresik mindenben. Kiváló gondolkodók, és kreativitásuknak csak a jövőtől való félelmeik szabnak határt. A jegy eredeti jelentésének nincs köze a szexuális szüzességhez, egyszerűen érintetlent, önállót jelent.szűz


Augusztus 23-án a Nap kilép az Oroszlán jegyéből és sugárzó energiáját a Szűz jegyűek élvezhetik tovább, önbizalmukat, energiaszintjüket megemelve. Míg az előbbi jegy szülöttei szereik a csillogást, a rivaldafényt, és fontos számukra, hogy megmutassák magukat a külvilágban, addig a Szűzek sokkal visszafogottabbak, és inkább saját belső értékeikre teszik a hangsúlyt. Ha művészként reflektorfénybe is kerülnek, magánéletükben akkor is visszahúzódók maradnak. Sikerük a precíz, részletekig kidolgozott munkájukban, a kitartásukban, jó kommunikációs és előadói képességeikben rejlik, köszönhetően a jegy urának, a Merkúrnak.


Ha rend van, akkor minden van


Aki meg akar érteni egy Szűzet, annak tudnia kell, hogy a „Mi van ha...” kezdetű kérdés központi szerepet játszik az életében, annyira fél a jövőjétől, hogy mindig átgondol minden lehetőséget. Kicsit olyan, mint egy vészmadár. Mivel föld jegy, szereti a biztonságot, és biztonságigénye sokszor problémákat is okoz, mert visszatartja attól, hogy kipróbálja azokat a kreatív lehetőségeket, amelyek merészséget és egy kis kockáztatást igényelnek. Kérjünk meg egy Szűzet, hogy kockáztasson, és elsápad ijedtében.


Bár az ügyesség és a fortélyosság sokszor együtt jár ezzel az érzékeny jeggyel, ám náluk valóban a rend a lelke mindennek. Egy Szűz megőrül attól, ha nincs rajta a doboz tetején a kép, mielőtt kirakná a puzzle-t. Tulajdonképpen a rendrakással kompenzálják bizonytalanságukat és az ismeretlentől, a káosztól való félelmüket. Ezt ellensúlyozandóan - néha nem is alaptalanul - rendmániásnak, vagy akár rögeszmésnek is titulálják őket.
Valójában nem mindegyik Szűz jegyű ilyen rendszerető, a hangsúly inkább a rend szón van. Van, aki ezt a gyakorlatban éli, és fizikailag érzi szükségét a rendnek maga körül, és van, aki belül, szellemi téren, fejben van otthon, gondolatai rendezettek, miközben a mosatlan edények gyűlnek körülötte.


Segítőkész, de nem szolgalelkű


A Szűznek kétségtelenül van hajlama az aprólékosságra, az egzaktságra és a szőrszálhasogatásra. Kiválóan tud módszeresen gondolkodni, precizitásával hatékonyan és gyorsan dolgozik. Realista, mindenre kritikusan és józanul tekint, és senki sem látja meg úgy a különbségeket, mint ő. A különbségtétel kényszere néha nyerssé teszi, félretaszít embereket, eszméket, karriert vagy szép dolgokat, mert azok esetleg nem elég hatékonyak.

Egy Szűz szereti, ha szükség van rá, nagyon szorgalmas és igyekszik hasznos lenni. Ám ez nem jelent szolgait, alávetettet, szolgalelkűt. Annak a Szűznek, akit mások lábtörlőként tudnak használni, nagy problémája van önmagával, és önértékelésével. Meglepő kijelentés, de általában a legemelkedettebb ideákkal rendelkező embereknek a legalacsonyabb az önbecsülése. Minél keményebben ítéljük meg magunkat, annál több olyan embert vonzunk be az életünkbe, akik látszólag folyamatosan kritizálnak bennünket.

Ha a fentieket magunkra nézve ismerősnek találjuk, de nem a Szűz jegyében születtünk, annak oka az lehet, hogy aszcendensünk, és/vagy bizonyos bolygóink születésünkkor a Szűz jegyben vagy a horoszkóp 6. házában álltak, ezért ismerhettünk magunkra."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr865142380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balanuja.das 2010.10.03. 06:56:50

Haribol!hol találtad ezt a jellemzést?Nagyon passzol.érdekelne a többi jegy leírása is.Én sem vagyok egy nagy horoszkóp-mókus,de mégiscsak egy védikus tudomány, tehát működik.

govinda 2010.10.03. 17:00:25

Majd egy Mérleget kérhetek, am az új Replika lemezen is van egy hasonló c. szám, először azt hittem h azt linkelted be:D

Ismeretlen_117989 2010.10.04. 07:25:31

Innen származik: http://divany.hu/spirit/2010/08/22/szoviccek_aldozata_bar_nem_erossege_a_humor_a_szuz/?rnd=8147 Azt hiszem azért rakták ki, mert pont aktuális volt a csillagjegy.

gaobr 2010.10.04. 07:33:56

Én is szeptemberi vagyok, annyira passzol, hogy visítottam a röhögéstől. Mindjárt megmutatom a feleségemnek. Kíváncsi vagyok mit mond a takarításra :-)

Ismeretlen_117989 2010.10.04. 15:05:53

Fontos dolog (ha nem fontosabb) az aszcendens is. Én szűz-szűz vagyok, talán ezért talált be ennyire.

Ismeretlen_24757 2010.10.06. 00:31:29

Jó neked. ;P Én Skorpió-skorpióval. :) Meneküljön ki merre lát. XD
süti beállítások módosítása