Friss Mantra videó

2010.07.17. 04:13

Aki nem jutott el a pécsi Rockmarathonra (vagy a Rocktogonba, Hegyaljára, stb.) vagy csak hiányzik egy friss Mantra videó itt a Concertphotos által pár napja rögzített „Mit ér az érzés”.

Érdekességek:
- személyautóval mentünk. Vicces volt.
- a furcsa pakolás miatt itthon felejtettem a híres „ezüst doboz”-t, amiben a kezdetek óta tartom a fontos gitáros cuccaimat, így a wireless adómat is. Kénytelen voltam kölcsön kábellel játszani. Amiről a 2. számnál kiderült hogy kontaktos és kihagy. Aztán gyorsan kaptam egy másikat, ami hangfalhoz gyártottak… Eredmény irtózatos sípolás.
- A harmadikkal végigment, de nagyon furcsa volt „megkötözve”.
- Rajahamsa sapkája!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr645142303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbonc 2010.07.17. 09:30:02

Köszi! Nagyon jó volt látni (legalább így)benneteket.Kicsit ott voltam... De a közönség nagyon "álmos". Semmi sport elől...nem jó ez így:)

f.gabi 2010.07.17. 14:45:00

idei év legjobb koncertje tegnap este volt hegyalján a visnu sátorban. a húr eltéve az emlékkönyvbe:) még ilyet,h kidobni....:D:D
süti beállítások módosítása