Ha valaki ismeri Sivarama Maharajat tudja, hogy mi sem áll tőle távolabb, mint a metal, vagy a rock zene. Mindig adok neki a megjelenő Mantra lemezekből, amit nagyon kedvesen és udvariasan elfogad, mint egy felajánlást és egy jó lehetőséget a elesett élőlényeknek.

Egyszer, másfél-, két szám erejéig bele is nézett egy koncertünkbe. Legutóbb, elküldtem neki a „Hiszel-e még bennem” klipjének linkjét, ami még tetszett is neki.

Ő egy végtelenül finom úriember, akinek ez a fajta csörömpölés aminek a szövegét sem érti teljesen megterhelő. Érthető.

Ezért is volt nagyon meglepő, amikor most vasárnap reggel a nagy kirtan 2. szakaszában egy ismerős dallammal kezdte el énekelni a Hare Krisna Maha-mantrát. Nem jöttem rá egyből, de amikor súgtak egy kicsit, beugrott: ez a „Stairway to Heaven” volt a Led Zeppelintől! Itt tudod meghallgatni, letölteni.

Mennyi minden visszaajánlható Krisnának!

És ilyen volt az eredeti a 70-es évek elején:

Ugyanaz szimfónikus verzióban:

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr595142211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása