Válasz egy kommentre

2010.04.11. 06:36

Itt egy komment, amire a válaszomat inkább bejegyzésként tenném ki. Remélem a végén kiderül, hogy miért.

„haribol, néha kitehetnél olyan cikkeket, tanulmányokat, érdekességeket is, ami nem arról szól, hogy miben rossz a magyar nép. példának itt van mindjárt a magyar nyelv: www.youtube.com/watch

1. Ez az én oldalam, nem a köztévé, ahol igazságosan kell írni mindenkiről. Ha mindig a hibákat akarom kiemelni az se baj.

2. Egy felnőtt, fejlődni akaró ember inkább erre kíváncsi. A dicséret csak büszkévé tesz. Persze kell tudni az erősségeidet (egyszer), de az már megvan, lehet begyűjteni újabbakat, javítani a gyengeségeket.sport

3. Ha valaki szól, hogy az autódnak hiányzik az egyik kereke hiába hivatkozol rá, hogy de milyen szép a fényezése, azzal nem lesz jobb.

4. Ha elhallgattatod, hogy „miért vagy negatív!”, „nézd meg a tied!”, vagy a kedvencemmel „nem így kellett volna szólnod”, csak magadnak ártasz. A te autód nem fog beindulni. És nem fog többet szólni.

5. Rossz hírem van: ő az igazi barátod.

6. Ahogy biztosan már észrevettétek ez a téma nekem különösen fontos. Bár a blogom elkezdésekor nem gondoltam volna, hogy a testmozgásról, egészségmegőrzésről ennyit fogok írni, most mégis így van.
Napról napra tapasztalom még viszonylag egészségesen élő emberek között is, hogy milyen komoly problémákat okoz ennek hanyagolása.

7. Ez egy statisztika, nem egy szubjektív „tipikus magyar” írás. És ahogy írtam, ha körbenézel tapasztalhatod, hogy ez így van.

8. Ha majd látok pozitív változást, javulást, arról is írni fogok.

De addig is hajrá, itt a szép idő, kirándulás, sport, mozgás, bármi!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr985142203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása