Új Gondolkodó-klub

2010.04.04. 05:11

gondolkodó klubSok szempontból újulunk meg. Új helyen (Átmacenter Pest, Bp. Üllői út 6. /a Kálvin térnél), új időpontban (péntek este), de a leglényegesebb a tartalom.

Az előző alkalmakkor a Bhagavad-gíta 4 fő verse alapján próbáltam a mindennapjainkba is hasznos dolgokat mondani, illetve beszélgetni veletek. Szerintem jól sikerült, de most egy kicsit konkrétabb irányba mozdulunk.

Ahogy a plakáton is látod a címből a párkapcsolatok sikereiről (néha kudarcairól) fogunk beszélgetni. Hozzászólásaitokból és leveleitekből arra következtettem, hogy ez a téma komolyan érdekel titeket.

Természetesen mindez a Védikus Szentírásokon fog alapulni, fűszerezve személyes tapasztalataimmal, amelyeket az elmúlt 20 évben a saját sikeres párkapcsolatomban és mások segítése közben szereztem.

Ez nem egy egyszemélyes észosztás lesz, várom a kérdéseket akár ide, előre, akár a helyszínen is. Szerintem így fog igazán működni.

Mindenkit sok szeretettel várok!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr915142195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

littlesue 2010.04.05. 15:23:15

Haribol Kedves Vijaya Gauranga Prabhu, nagyon remélem, hogy úgy alakul, hogy el tudunk menni, igazán érdekel a téma, sok kérdésem lenne, (pl. a gyermekvállalásról, hogy max. meddig lenne tanácsos szülnie egy nőnek.. vagy hogy vállaljunké-e gyereket egyátalán ebben a világban... /. Remélem találok megoldást a párszáz kilométer legyőzésére :) És egy gyakorlati észrevétel, a plakáton: a dátum... :)

Ismeretlen_117989 2010.04.06. 10:12:57

Köszönöm, javítom. Várlak szeretettel!

Mes 2010.04.07. 08:59:08

Jaya! Azthiszem leszünk egy páran. :)

littlesue 2010.04.30. 13:20:15

most már biztos, hogy nem tudunk menni... sajnos... Remélem, azért megosztjátok majd a tapasztalatokat, tanításokat itt a weben. köszönettel; littlesue
süti beállítások módosítása