Tavaly amikor kint voltunk Bombay-ban rám a legnagyobb hatással az általuk alapított iskola volt.

Természetesen minden központjában a Radhanatha Maharaja által megálmodott csodálatos templom/közösség áll és ebből nyilvánult meg az iskola is. Míg az ott folyó munkáról már évekkel korábban sokat hallottam és tudatosan tanulmányoztam a működését az oktatási intézményükről csak kósza hírek jutottak el hozzám.

Nekem személyesen is régóta meditációm a gyermekek Krisna-tudatos oktatása, ami hatalmas kihívás minden egyháznak és természetesen minden szülőnek. Hiszem, hogy a jövő ezen múlik.

Az ott rögzített anyagból bh. Gáboral (akit a legtöbben zseniális masszírozási tudásáról és végtelen kedvességéről ismernek) vágtunk össze egy filmet. A minőségtől most kérlek tekintsetek el, mert amatőr felvételekből lett összeszerkesztve.

A lényeg úgyis a tartalom, amit most itt ti is megtekinthettek:

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr75142168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbonc 2010.03.09. 22:32:44

Nem indul :(

Ismeretlen_117989 2010.03.10. 06:07:41

Próbálni kell többször, máskor. Sajnos ez a yourvideo ilyen. Bármit fel lehet rá tenni, akár hosszút is, de bizonytalan.
süti beállítások módosítása