Ma 2 éves a fiam, Szubál

2010.02.28. 02:36

pocakbanEnnek alkalmából egy kicsit mesélek róla és lesz itt néhány ritka fotó is.

Minden egy kicsit elhúzódott. Először az, hogy jöjjön. Aztán amikor a szándék megvolt, akkor nem jött. Amikor jött, akkor sokáig maradt a pocakban. És amikor ki kellett bújni, az se volt egyszerű.

De a lényeg, hogy megjött épen és egészségesen.

Rögtön az első perctől teljes tudatot sugárzó szemével rám nézett, tudtam, hogy nem akárki jött. szubálNem, nem úgy gondolom, hogy valami szuper bhakta, félisten vagy hasonló, hanem egy nagyon komoly személyiség nagy érdeklődéssel, igen erős akarattal és nagy érzésekkel.

Készítettünk horoszkópot, ami ezt igazolta. Meg hát a valóság. Aki látja, találkozik vele biztos, hogy kivált valamilyen érzést. Persze elfogult vagyok, ez csak természetes.

Kérek mindenkit, hogy adja az áldását ennek a kis léleknek, hogy beteljesíthesse a földi küldetését. Ha nagy dolgokat tud majd csinálni az jó, de ha csak egy kis, pici bhakta lesz, aki alázatosan szolgálja a vaisnavákat az élete végéig, az még jobb.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr835142156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brahman 2010.02.28. 11:39:46

Sok boldog születésnapot Szubál!

norbonc 2010.03.02. 21:24:15

Csak egy porszem vagyok.Jelentéktelen.Hogyan is oszthatnék én áldást bárkinek? De megkértél,így talán oszthatok. Legyen áldott a fiad,Szubál.
süti beállítások módosítása