Ahogy korábban írtam a frontborító terve már megvolt korábban. Mivel akkor is profinak találtuk, csak a hangulata (vagy a mi hangulatunknak?) nem jött be, elraktuk. Na, most előkerült.

Jaya Harival gyorsan eldöntöttük, hogy most ez legyen. Ez talán a legkrisnásabb Mantra borító, de ez tudatos volt. Így a lemez- és a számcímek és direktebb értelmezést kaptak.

Az első klip is elég direkt volt: a templomszobában forgattuk. Aztán van benne kép Gauranitairól, Prabhupadaról, ami még eddig sohasem volt.

Sok év után ismét profi promó fotókat készített Dénes rólunk, amit a belső oldalakon és azóta is sok  helyen használunk (lásd blogfejléc :). Aztán van amit nem. Itt egy kép, ami egy testelhagyás/Biző-reklám egyszerre. Végül nem használtuk sehol, mert nekünk inkább egy akasztás ugrott be róla.

Neked mi jut eszedbe róla?

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr195142140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása