Bushné Obamáról

2009.09.30. 06:59

Ez egy szinte semmitmondó hír volt pár héttel ezelőtt, pedig nagyon érdekes. Ez Magyarországon elképzelhetetlen lenne. Muszáj utálni egymást. Az elődömet, az utódomat, vagy bárkit, aki szóba jöhet és nem a közvetlen cimborám.

A védikus időben, amikor a nap lement és megállt a csata, a két tábor találkozott beszélgettek, együtt ettek-ittak. aztán amikor felkelt, akkor folytatták az öldöklést. De csak ott, akkor és szemtől szembe.

A volt, és a mostani USA elnök nem is hasonlíthatóak az akkori királyokhoz, harcosokhoz, mégis legalább megpróbálnak úriemberként és úrihölgyként viselkedni. Arról nem is beszélve, hogy észreveszik a jót, sőt még nyilvánosan dicsőítik is.

Szerintem tanulságos.  

„Bushné szerint Obama remek munkát végez
A korábbi first lady megvédte az elnököt a republikánus bírálókkal szemben, és dicsérte a feleségét, mert kényelmes otthonná varázsolta a Fehér Házat.
Az előző amerikai first lady, Laura Bush szerint Barack Obama elnök nagyszerűen végzi munkáját a Fehér Házban, nehéz körülmények között is.
George Bush volt elnök felesége az Obamát bíráló republikánus politikusokkal szemben méltatta férje demokrata párti utódának teljesítményét helyi idő szerint hétfő este a CNN amerikai hírtelevízióban.
"Úgy vélem, jól végzi munkáját" - mondta Obamáról a korábban visszafogottságáról ismert Laura Bush, hozzátéve, hogy az új elnök szerinte egyszerre túl sok mindennel kezdett foglalkozik, s ez bizonyára megnehezítette a dolgát.
Laura Bush védte Obama tanévkezdési üzenetét, amelyet republikánus támadások értek azon az alapon, hogy az elnök hatáskörét túllépve beleszól az iskolák és a diákok életébe, politikai üzenetét erőlteti.
Michelle Obama is kapott dicsérő szavakat
"Valóban fontos, hogy mindenki tisztelje az Egyesült Államok elnökét" - mondta, és megjegyezte, hogy szerinte az elnöknek joga van az iskolásokhoz szólni, bátorítani őket, és a szülőknek követniük kellene a példáját, kemény tanulásra ösztönözve gyerekeiket. A volt first lady Párizsból nyilatkozott, ahol a globális analfabetizmus leküzdését célzó ENSZ-tanácskozáson vesz részt.
Ugyancsak dicsérte az új first ladyt, Michelle Obamát, részben amiért kényelmes otthonná varázsolta a család számára a Fehér Házat.

Laura Bush szerint nem tisztességes, hogy Obamát bírálói szocialistának bélyegzik. Arról is beszélt, hogy kiábrándítónak tartja az amerikai politikai élet szereplői közötti egyre élesebb szembenállást; szerinte ennek részben az az oka, hogy mind több az olyan kongresszusi választókerület, ahol vagy erőteljes konzervatív, vagy liberális túlsúly érvényesül.
Laura Bush kitért arra, hogy férje amerikai elnökként nem tudott olyan sikereket elérni a demokratákhoz való közeledésben, mint korábban, texasi kormányzóként, és ez zavarta. A volt first lady szerint Obama sem számított a jelenlegi szembenállásra. Azt mondta, férje egyébként nagyon jól érzi magát, mindketten memoárjaikat írják."

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr385142001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása