Mennyi van hátra?

2009.09.21. 09:03

Ezt a Nickelback klipet pár éve egy bhakta küldte el és már akkor is tetszett. Most megint a figyelmembe ajánlotta valaki, és mivel most van egy ilyen fórumom amin megoszthatom veletek, megteszem.

Amellett, hogy a szám is jó, nyílván a klip témája a fő érdekesség. Érdemes többször is megnézni a sok apró részlet miatt. Nagyon valóságos, hogy a fejünk felett ketyeg az óra és nem tudjuk, hogy mennyi van hátra. Nem biztos, hogy csak az öreg néninek jár le az ideje...

Vajon hogyan cselekednénk, ha tudnánk, hogy mennyi idő van hátra nekünk vagy másoknak?

Vajon ugyanúgy állnánk egymáshoz és az önmegvalósításhoz?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr505141990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balanuja_das 2009.09.21. 12:10:18

Na ez komoly!!Érdekes,hogy nem is bhakták csinálták a klippet,mégis nagyon eltalálták.A legdurvább az,hogy tényleg ott ketyeg a számláló a fejünk felett... Te is szoktál arra gondolni reggelente,hogy lehet hogy a mai nap az utolsó?mennyire komolyabban vennénk a lelki életünket ha tudnánk hogy csak pár nap van hátra.....

norbonc 2009.09.21. 17:51:15

Tényleg nagyon komoly kérdés. Sokat szoktam gondolni arra,hogyha pl.nagyon beteg lennék,vajon jobban Krisna felé fordulnék?! Így egészségesen azt gondolom,hogy igen.Vajon tényleg így lenne? Egyelőre egy önző dög vagyok.Na.

norbonc 2009.09.21. 18:22:02

Amúgy csak most,az előző kommentem után néztem meg a klippet. Nagyon jól meg van csinálva.És egyébként is nagyon szeretem a Nickelback-et.

Ninmami · http://www.bujinkankagamidojo.hu 2009.09.25. 06:34:20

Hu de jo ez a klip! Nagyon ott van. Az ember hajlamos csak akkor emlekezni a "szulokre" amikor baj van :)
süti beállítások módosítása