Hogyan legyen időd

2009.08.06. 05:53

Sokan hozzák fel kifogásként, hogy miért nem foglalkoznak valami lelki dolgokkal, meditációval azt, hogy nincs idejük.

Íme, egy érdekes tanulmány, arról hogy naponta mennyi időt pazarlunk az ellenkező nem bámulására. És ez még csak a bámulás, de aztán ott a dumálgatás és az aktív cselekvés, stb.

Elgondolkodtató…

A férfiak napi 43 percig stírölik a nőket


A férfiak átlagosan napi negyvenhárom percet töltenek tíz különböző nő adottságainak a feltérképezésével, derült ki egy Nagy-Britanniában készített felmérésből. „Nem újdonság, hogy a férfiak megnézik a nőket, de érdekes volt megtudni, hogy egészen pontosan mennyi ideig legeltetik a szemüket a lányokon” - mondta Mark Ireland a felmérést készítő Kodak Lens Vision Centres szóvivője.
A napi negyvenhárom perc évente összesen 259 órát, vagyis 11 napot jelent, ami a felmérés megállapításai szerint 18 és 50 éves kor között már egy évet tesz ki, írja a Telegraph. A háromezer megkérdezett brit válaszaiból az is kiderült, hogy a férfiak többsége bevásárlás közben bámulja meg a nőket, és csak ezt követik a különböző szórakozóhelyek vagy a munkahely.
A nők a felmérés szerint csak feleannyi időt töltenek naponta a férfiak szemrevételezésével, átlagosan húsz percig hatot néznek meg maguknak. A nők a szórakozóhelyek és a boltok mellett a tömegközlekedési eszközökön is előszeretettel bámulják meg a férfiakat.
Az is kiderült, hogy csak minden tizedik nő örül a kíváncsi tekinteteknek, míg a férfiak ötödét tölti el büszkeséggel, ha megbámulják. Minden ötödik nőt kifejezetten zavar, ha végigmérik, és további tizenhat százaléknyian is kényelmetlenül érzik magukat tőle.
A válaszadók fele állította, hogy elvörösödött, amikor rajtakapták, hogy a szemével éppen levetkőztet valakit. Minden harmadik férfi összevitatkozott már barátnőjével elkalandozó tekintete miatt, míg minden tizedikkel kifejezetten ezért szakított a barátnője.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr875141941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balanuja 2009.08.06. 16:49:35

ez elég ciki.naponta 43 percig nézegetünk különféle testeket,amík pár év múlva ráncosak és csúnyák lesznek. aztán a végén meg csak hamu lesz...

Ismeretlen_24757 2009.08.08. 18:52:53

isa por és homu vogymuk?
süti beállítások módosítása