Megújult a haribol.hu

2009.07.02. 07:41

A cím nem is fedi a valóságot, hisz egy teljesen új oldal született. Persze a régi, nagyon szép, a Budapesti Templomot bemutató flash-alapú oldal is elérhető innen, de ez most más lett.

Egy modern portál-jellegű oldal ez, amiről szeretnénk, hogy minden kíváncsi, érdeklődő és gyakorló vaisnava megtalálná a számára hasznos, fontos, vagy csak érdekes információt. Elérhető innen az összes egyházi oldal és rengeteg érdekes blog, friss információt kaphatsz a programokról és feliratkozhatsz többféle online tanfolyamra.

A megvalósítás fő motorja Kisora prabhu volt, a programozást Nandagopa prabhu végezte éjjel-nappal, én meg csak hagytam őket dolgozni :).

Persze a munka még csak most kezdődik igazán, hisz rengeteg fejlesztési tervünk van. És hogy ez minél jobban sikerüljön, várjuk a Ti véleményeiteket, ötleteiteket, hisz nektek csináljuk.

Szóval, katt ide, és jó böngészést!

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr365141904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása