Moebius – A film

2009.06.09. 11:18

Aki figyeli a Mantra dolgait, az tudja, hogy az utóbbi 1-2 évben gyakran játszott együtt a Watch My Dying zenekarral. Bár régóta ismertük egymást látásból, főleg fesztiválokról a kapcsolat és a barátság kb. 2 éve kezdődött, amikor a WMD a „Fényérzékeny” lemezét Jaya Hari stúdiójában vette fel.

Sokat röhögtek együtt és az élet nagy kérdéseire is sor került többször. Aztán amikor a kérdés özön elárasztotta Jaya Harit, és nem bírta tovább, hozzám irányította a WMD két hiperaktív agyát, Sanyit, a gitáros-dalszerzőt és Gábort, az énekes-szövegírót.

Azóta is jó barátságba vagyunk, így a legújabb lemezükön én is vendégszerepelek egy számban. Készítettek ehhez egy 50 perces filmet, (amiben én is felbukkanok) és ezt mindenki számára ingyen letölthetővé tették, mégpedig innen.

u.i.: Gábor csinált plakátot is a "a film"-hez, nem is egyet. Az egyiken Imi, a basszusgitáros látható. No comment...

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr515141881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolika 2009.06.09. 20:17:38

Hare Krisna! Tetszett a film. Egyébként a WMD gitárosa Bhakta?

Ismeretlen_117989 2009.06.09. 20:53:03

Biztos tiltakozna, de igen, az. 2. évet végzi a főiskolánkon, van klasz oltárja,meg minden.
süti beállítások módosítása