Nrisimha-caturdasi

2009.05.02. 07:41

Ma tartjuk Krisna-völgyben az Úr Nrisimhadeva (oroszlán(szerű)inkarnáció) megjelenési fesztiválját. Sok érdekes fog történni, erről majd próbálok valamit megosztani veletek később.

Sok bhaktát, köztük zenészeket is megihletett az Úr igen harcias megjelenése. Az egyik ilyen a leghíresebb Krisnás behatású hc/metal zenekar a Cro-mags. Ma már eléggé szét vannak hullva, de fénykorukban két avatott bhaktával igen bátran nyomták, ahogy a mellékelt borító is bizonyítja.

Aki ismeri a Mantrát az tudja, hogy megalakulása óta gyakorlatilag minden koncertet Egy Cro-mags számmal zárunk, a „Life of my own”-nal. Először csak azért nyomtuk, mert kevés számunk volt és a Maha-mantra van a végén. Aztán nagyon bejött, akkora energia bomba a koncert végén, hogy kihagyhatatlan.

Itt az eredeti Cro-mags-es verzió, majd ugyanez a Mantrától:

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr955141841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbonc 2009.05.03. 19:57:54

Emlékszem,amikor először láttam/hallottam ezt a számot a Mantra előadásában.:)Le voltam döbbenve.Főleg Kristóf(?)kinézetén :)))) Remélem Hegyalján is toljátok majd:)

werewolf 2010.04.13. 15:58:03

szerintem az eredeti jobb...:)
süti beállítások módosítása