Mantra 2000

2009.04.22. 08:54

Folytatva a Mantra történelmét a 2000-es Szigetes koncertjén felvetett „Még” a következő klip. Ez még mindig csak a zenekar 5-6. koncertje, de már a 3. dobossal, Csiky Lászlóval. Mint később kiderült vele is az utolsó.

Valahogy, egy ismerősön keresztül jött a srác (akinek elfelejtettem a nevét) és felvette egy kamerával az egész koncertet és abból vágta össze a klipet. Kicsit vívnia kellett a híres, és hírhedt In-kal security embereivel, de végül sikerült. A teljes költségvetés 25 ezer forint volt.

A story is van, ami ehhez kapcsolódik. Délután 4 órakor volt a kezdés, előttünk csak 1 zenekar játszott. Majd amikor befejezték, a jelenlévő nem túl sok ember is távozott. Hatalmas sátor kongott az ürességtől. És, hogy a beszarás még fokozódjon megjelent Sivarama Maharaja és a kb. 15-20 bhakta. Mivel még szinte senki nem látta élőben a Mantrát kíváncsiak voltak rá. Mára már megszokott amit csinálunk, de akkoriban ez igencsak egzotikum volt. „Miért nem dhotiban léptek fel?”, „Miért nem csak a Maha-mantrát éneklitek?”. Ilyen és ehhez hasonlatos kérdésekkel, sőt ötletekkel bombáztak minket.

Szóval para a köbön, próbálom nyugtatni a többieket. Felpakolás, intró és hirtelen elkezd megtelni a sátor. Ahogy a klipben is látszik végül teltház lett és hatalmas hangulat. Maharaja és a bhakták nagyrésze kb. 2. számnál távoztak, de mi ezt már nem láttuk…

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr775141832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atish · http://myspace.com/wearenightmare 2009.04.22. 19:08:55

Nekem is el kell mondanom,hogy zenekarunkkal--még 2005 tájékán--egy tehetségkutató fesztiválon léptünk fel Gyömrőn,ahol Vijaya is a zsűritagok közt volt...akkor kezdtem el hallgatni Mantrát és ott piszkáltam a többieket,hogy--nézd máá'ott van a Mantra gitárosa:-))Nyerni nem nyertünk de nekem már az is öröm volt,hogy előtte léphettünk fel,és megmutathattuk a dalainkat!

t 2009.04.26. 10:01:15

ezen a koncerten en is ott voltam!!!! :D de en nem mentem el a masodik szam utan!!! nagyon jo volt vegig! koszonom!

Atish · http://myspace.com/wearenightmare 2009.04.26. 19:20:34

Nekünk sajnos haza kellett menni..sajnáltam is.
süti beállítások módosítása