A látszat csal

2009.03.11. 13:09

Most ért véget egy koncert-sorozatunk, amely főleg a WMD-vel volt közös, de volt saját buli is.

Pont az utóbbi volt emlékezetes. Előző héten Szombathelyen jártunk. Oladi ÁMK volt a neve a helynek, mely fogalmunk se volt, hogy mit jelent. Én értem oda a leghamarabb. Ritka eset, hogy nem együtt megyünk, de most így volt, mert délelőtt egy fontos országos gyűlésünk volt a Farmon, így én külön autóval mentem. Aznap nem volt kilométer hiányom. Még szerencse, hogy velem tartott Muniraja prabhu, aki aznap univerzálisnak bizonyult: vezetet, nagyon ismerte a környéket, roadolt a Mantrának és eközben ébren volt, ami nem utolsó szempont.

Na, visszatérve Szombathelyre, megérkezésünk után örömmel tapasztaltam, hogy a hely egy művház. Nagy színpad, komoly hangosítás és külön részleg a dohányzóknak. Sok kicsi, büdös, füstös kocsma után extázis volt a hely. Később kezdődtek a bajok. Mondták, hogy nyugodtan üvöltsünk a keverőssel, mert tök részeg. Jaya Hari üvöltött is egy darabig de aztán feladta. Hiába voltak szép monitor ládák, nem jött belőle semmi. Persze azt is megszoktuk ha nincs, de ez így rosszabb volt, mert mindenféle összevisszaság jött.

A két helyi lelkes előzenekar lelkesedése miatt majdnem 2 órával később kezdhettünk megfogyatkozott közönség előtt. Hogy ne szúrjunk ki a WMD-vel és Gaobrral, aki reggel dolgozni ment koncertről lerövidítettük a programunk és gyorsan távoztunk.

A következő héten Ráckevére voltunk hivatalosak mint főzenekar. Aggódtunk is rendesen, hisz még sose játszottunk ott. A hely egy presszó volt, aminek a pincéjébe egy csigalépcsőn kellett lejuttatni a cuccunkat. Nincs színpad, nincs monitor, a keverő egy singer varrógép állványon… és két helyi előzenekar…

Aztán kiderült, hogy kedvesek és egész ügyesek a keverősök. A két helyi zenekar jól nyomta és időben abbahagyta. Aztán jöttünk mi. Utóbbi idők egyik legjobb buliját csináltuk meg. Tök jól éreztük magunkat és ahogy észrevettük a közönség is.

Szóval a látszat csal. Érdemes mindenhova elmenni és nyomni, mert sohase tudni, hogy mi lesz a vége. Itt egy amatőr felvétel a ráckevei koncertről:      

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr915141784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pimaszka · http://www.youtube.com/user/pimaszkornos 2009.03.11. 18:39:42

Szia! :) Először kicsit féltem, hogy negatív kritikát írsz majd Ráckevéről, de ahogy tovább olvastam a posztot örömmel konstatáltam, hogy jól éreztétek magatokat :) Köszönöm/köszönjük, hogy eljöttetek, ha lehetőség lesz rá, gyertek máskor is :) S persze még egy köszönet a videóért, hogy kiraktad :) Sajnos tényleg amatőr felvétel, de lesz majd jobb is :) További jó koncerteket! :)

Ismeretlen_24757 2009.03.12. 06:53:32

Hát az OMK és Oladi Művelődési Központnak a rövidítése. Én is onnan jövök. :)

Ismeretlen_117989 2009.03.12. 10:40:08

Pimaszka: Én egyébként minden koncertet szeretek. Ha már ott vagyunk nyomjuk ezerrel! Az egy másik kérdés, hogy keményen dolgozó emberek vagyunk és be kell osztanunk az időnket, pénzünket és az energiánkat. Szóval, ahogy mi hívjuk "nyilvános próbára" nem vagyunk lelkesek... mcdas: Ja, azt helyben megfejtettük. Amúgy klassz volt a hely, a falon és a plafonon is hegymászó kampók, fogódzkodok voltak. A másik része volt a sztorinak, hogy amikor mentünk, hogy mi játszunk és rendkívül dühösek voltunk a csúszás miatt, odajött az egyik zenekar gitárosa, hogy hagy fogjon kezet velem és milyen megtiszteltetés, hogy találkoztunk. Kiderült, hogy neki nagyon sokat jelent neki a Mantra...

Muniraja das · http://www.haribol.hu 2009.03.13. 10:45:55

Hare Krsna! Szerintem a legprofibb volt Ráckeve, kis hely, óriási hankulat, meg a zenekar sem egy magas állványon játszott hanem közöttünk..sok ilyet. Külön köszi a helyi arcoknak, hogy segítettek pakolni azon a furi kis csigalépcsőn, thx. Az ébrenlétről jut eszembe; tényleg volt hajnali csipsz ott Győr körül, vagy csak álmodtam? ;)
süti beállítások módosítása