Új gép

2014.06.06. 08:45

Nem közvetlenül tartozik a bhakti-jógához, de ehhez az oldalhoz, és persze mindennapjaimhoz szorosan kapcsolódik a számítógépem. Mivel a napom nagy részét "vele" töltöm, ezért a cseréje elég meghatározó az életemben.

ASUS.jpg

Kb. másfél éves, mindenki által csak "arany" számítógépnek hívott Asus-tól két okból kellett megválnom. Mostanában sokat mozgok, így a súlya (ami az egyetlen gyenge pontja) meghatározó lett, és egy kedves bhaktának nagyon megtetszett. Ezt a két dolgot kapcsoltam össze a cserénél, pontosabban: eladtam neki, és a befolyó összegből vettem az újat.

A "kék" kisebb, 14 helyett 12 colos, viszont a súlya is a fele. Nincs benne dvd meghajtó és egy kicsit gyengébb is, de számomra ez most megfelelő.

Szóval, mostantól "ő" ontja nektek a bejegyzéseket. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr736282304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása