Csak a botrány érdekes?

2014.06.03. 11:52

A mellékelt képen látjátok az oldalam statisztikáját. Van egy feltűnően kiugró adat, ez a "Botrány?" bejegyzésnél van.

stat.jpg

Nyilván a cím és a kényes tartalom is okozhatta a komoly érdeklődést. Ebben az írásban én szándékosan nem is linkeltem be a facebookon felbukkanó témát, pedig volt aki külön kérte is, nem ez volt a lényeg.

Őszintén leírtam a véleményemet az elhallgatott igazságokról és egy reményszálat lebegtettem meg, hogy merre a kiút. Persze nem meglepetés, hogy ez vonzza a legtöbb érdeklődőt. Amikor (jó)pár éve a "Beszéljünk nyíltan" sorozatban kiálltam és minden feljövő témára válaszoltam, vagy a kommentekben, vagy új bejegyzésben durván sokan nézték az oldalt. Izgibb volt mint Rupa Goswami... :)

Nekem a szókimondás a kellemesebb, de senkit nem szeretek megbántani, megsérteni és pláne nem akarom valakinek a hitét rongálni. Tudom, hogy most mindenki mond mindent a neten, facebookon és meg is teheti. Mindenki oda szar ahova akar, de ezzel én nem értek egyet és nem így cselekszek.

Persze szeretnék egy pár szókimondóbb bejegyzést olyan témákról amik ott lapulnak, mindenki tud róla, de nem mondjuk ki, de majd meglátjuk.

Addig is minden jót mindenkinek és szépen kulturáltan írjatok ide, facebookra, bárhova.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr296262493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szórád Attila (törölt) 2014.06.03. 20:32:20

Szerintem azért volt ennyire nagy az érdeklődés, mert ez egy nagyon súlyos problémahalmaz. Mindenki tudja, hogy valami (sokminden) nem jó, csak ezért-azért nem akarja, vagy meri felhozni a témát.

Szórád Attila (törölt) 2014.06.06. 06:42:48

Érdekesnek tartom, hogy a nagy érdeklődés ellenére senki nem ír semmit... Ekkora a para?
süti beállítások módosítása