Elmegyek szavazni

2014.03.31. 00:16

20 éve voltam utoljára, de most elmegyek.

választás_1.jpgA véleményem a választásról a mellékelt képen nagyon jól összegezve van, de most egy kicsit más a helyzet. Tudom, hogy az én szavazatom nem sokat segít, és valószínű, hogy minden marad így ahogy van (sajnos), de legalább nyugodt lesz a lelkiismeretem, hogy én megtettem amit lehetett és kinyilvánítottam a véleményemet.

Nem szoktalak titeket a politikával fárasztani itt, és a jövőben se fogom ezt tenni, de "gondolkodó"-ként ezt most azért elmondom.

Értem én, hogy mindenkinek hajlik maga felé a keze és nem várom el, hogy védikus király szintjén legyenek, de van egy szint ami már veszélyes. Amikor valaki annyira be akarja betonozni a hatalmát, amikor a más véleményt leszarja, sőt kiiktatja, amikor valaki ennyire arrogáns és pökhendi annak csúnya vége lesz. Csak nézd meg a történelmet.

Mondhatod, hogy nem érdekel, de ugyanazon a hajón vagyunk...

Tudom, hogy a többi politikus is gáz, de azért jelentős a különbség. Ha ezt nem érted, akkor nem én leszek aki elmagyarázza.

Természetesen nem akarok senkit se agitálni semmire és barátok maradunk, ha te mást gondolsz, akkor is.

Mert ez a normális...

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr795884252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deadly108 · http://deadly.freeblog.hu 2014.03.31. 17:31:41

sajnos sokszor barátságok szakadnak meg politika miatt, pedig milyen röhejes dolog.

L.R.C. 2014.03.31. 21:23:04

Szó szerint így gondolom én is . . . Mindenki menjen el szavazni, a szavazás pár percet vesz igénybe . . . s akkor megtetted, amit meg tudtál tenni. 4 évig kapkodsz levegő után, ha még ez folytatódik . . . Valamit olvastam, hogy Moszkvában a krisnások templomát eldózerolta a hatalom . . .Ők vajon voltek-e szavazni?
süti beállítások módosítása