Lélek-kapu Debrecenben

2013.10.07. 00:12

10.05. Debrecen

A turné utolsó állomására is korán indultunk, a város több pontján gyűjtöttük be a budapesti csapatot. A Krisna-völgyiek már előző nap elindultak és Debrecen mellett szálltak meg.

Az eredeti terv az volt, hogy az Ifiház udvarán lévő színpadot használjuk, de a nulla fokos reggeli hőmérséklettel erről a tervről lemondtunk. Persze a benti nagyterem is jól működött, délután folyamatosan tele volt.

De a többi helyszín is jól működött. A helyi jógások folyamatosan tartottak órákat és a baratnatyam oktatáson is lelkesen táncoltak a lányok.

PA051908a.jpg

Ez alkalommal kiharcolta nálam Szubál fiam, hogy ő is akar jönni. Jól bírta az igen korai kelést és a sokszor unalmas pakolásokat. Szerencsére talált gyerektársaságot is, sőt a segített főzni Hemanginak is.

A záró kirtan Nitaibhavanáéktól nagyon jól sikerült, mindenki lelkesen táncolt, énekelt. Igazán méltó lezárása volt a turnénak.

PA052138a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr175553452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása