Lélek-kapu Egerben

2013.10.02. 01:32

08.29. Eger

P9291641a.jpgA felkelő napot már az autópályán láttuk meg vasárnap. A vidáman érkező csapatunkat először nem akarta beengedni a harcias takarító néni a művelődési házba, de aztán egy kis telefonálgatás után sikerült megoldani a hatalmas problémát és hamar megszálltuk a sokat látott helyet. Annak idején sok fesztivál volt itt, most folytattuk a sort.

Rengeteg családos jött sok gyerekkel, akik nagyon élvezték a nagyterem hátuljában kialakított gyerekjátszót. A csöppségek szempontjából abszolút rekord.

Voltunk harinámozni a belvárosban, ami szerencsére közel volt. A lelkes kis csapatot kedvesen fogadták a helybéliek és a turisták.

P9291694a.jpg

Mire visszaértünk szokás szerint körbevették a lelkes rajongók Hemangi főzősuliját, és Sasileka asztrológiájánál is sorban állás volt, míg a színpadon a bámulatos jóga-bemutató zajlott.

Ezt a napot is Sivarama Maharaja bölcs szavai és közös éneklés zárta.

P9281446a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr485540836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása