Lélek-kapu Budapesten

2013.09.30. 06:50

08.28. Budapest

Bár a főváros hazai pályának számít, mégis izgultunk miatta. A vidéki városokban a lakosok létszáma a szűk keresztmetszet, Budapesten a sok egyéb program vonzza el az emberek figyelmét.

A helyszín is vadonatúj volt, itt még sohasem tartottunk programot. A külső kerületekben, sok jó művelődési ház van, de a most egy jól megközelíthető, hangulatos helyet akartunk. Az Angyalföldi Ifjúsági Ház ilyen, és szerencsére az időjárás is mellénk állt, a programok jó részét a kertben lehetett megtartani. A gyerekek például nem csak lelkesen festették a kis gipsz szobrokat, hanem amikor elfogytak, akkor öntöttek is újakat.

P9281407a.jpg

A büfé is nagy népszerűségnek örvendett, volt minden a tradicionális indiai ételek mellett, szendvicsek, sütik és palacsinta is kaphatóak voltak.

A Visnu itt is fergeteges koncert/kirtant tartott megtáncoltatva mindenkit.

P9281633a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr335540629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása