Lélek-kapu Kecskeméten

2013.09.26. 01:32

09.22. Kecskemét

Az egy-egy kisbusznyi Krisna-völgyi és budapesti csapat az éjszakát már a kecskeméti szálláshelyen töltötte, ahonnan már kora reggel a helyi Ifjúsági Házhoz vándorolt, hogy ott is felépítse a kis lelkivilágot.

Bár ez a helyszín is a város szívében volt, itt, talán a vasárnap miatt, nem volt akkora forgatag az utcákon. De szerencsére így is sokan jöttek, hisz a nagyterem közvetlenül az utcára nyílt és becsábította az arra járókat.

A jó idő ide is elkísért minket és a tágas és hangulatos belső udvaron sokan ültek oda a bhaktákhoz egy kis beszélgetésre.

A program lezárása itt is a Nitaibhavana prabhu vezette Visnu-projekt „koncertje” volt, amit Kecskeméten különösen lelkesen fogadtak, többször visszatapsolták őket, és a végén a székeket félrerakva nagy táncolás is kerekedett belőle.

P9221253a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr95531155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása