Nyaraltunk

2013.09.02. 00:41

Az elmúlt hét időjárása miatt a "nyaraltunk" erős túlzás, de legalább megpróbáltuk :)

Hosszas tanakodás után idén Krisna-völgyet céloztuk meg pihenés gyanánt. A parikrama és a Janmastami idejére időzítettünk és a faluban szálltunk meg a Gayatri mataji vendégházában. Nyilván jobb bent, de nem akartunk tesztelni senkit a két gyermekünkkel.

DSC_0380a.jpgAhogy említettem az időjárás elég szélsőséges és változatos volt, de azért jó volt, hogy tudtunk bhaktákkal lenni, Rádhesyámot látni, a tehenészetben a bocikat etetni és még sok minden más. Például Gopál legnagyobb kedvence a szobában található cserépkályha szellőztetője volt. Negyedórát is képes volt elbabrálni vele...

Szubálnak a vendéglátó Godruma prabhuékkal való íjászkodás volt a legnagyobb élménye. Ez a mánia valószínűleg itthon is folytatódni fog. 

Sajnos, bár nem úgy terveztük, de már szerdán haza kellett jönnünk, mert a fél család lebetegedett. Semmi súlyos, de ez nem otthoni körülmények között elég tesztes. 

Jövőre meglátjuk mi lesz. Talán egy kicsit könnyebb lesz, ha Gopszi nő valamennyit.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr75484290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása