Láz

2013.04.11. 11:56

a_lazcsillapitasi_laz_csillapitasa_1.jpgKedd dél környékén éreztem, hogy nem csak sima fejfájásom van, hanem láz-szerű tüneteket is észlelek.

Megmértem és 38 fölött volt, ami nálam igen ritka. Vettem be lázcsillapítót ami kicsit lejjebb húzta, de estére ismét fel és szerda is így telt. Mivel semmilyen más tünetem nem volt vártam, hogy elmúlik, de nem így lett.

Amikor már csütörtökön délben 39 fokos lázzal jöttem haza a suli irodából a feleségem megelégelte a halogatásomat és felhívta körzeti orvosunkat, Rádhapriya matajit, aki azonnal be is hívott kivizsgálásra.

Tüdőgyulladás lett a diagnosztika végeredménye. Szóval most pihennem kell(ene). Azt mondta a doktor néni, hogy most helyettesítsenek engem...

De hát pótolhatatlan vagyok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr255216633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbonc 2013.04.11. 12:04:29

:)))))))
Te tényleg pótolhatatlan vagy Vijaya prabhu!

Viccet félre téve:jobbulást!
Tényleg pihenj,mert a tüdőgyulladás nem vicc....
süti beállítások módosítása