Boritékok

2013.02.16. 01:00

 

Nemrég olvastam egy tanulságos „viccet”.
Az ember kinevezik egy fontos tisztségbe. Az íróasztalán talál 3 borítékot sorszámozva és mellette egy üzenetet, hogy csak nagy baj esetén nyissa ki sorban.
Egy darabig minden jól megy, de aztán kezdenek feltornyosulni a gondok.
Kinyitja az első borítékot melyben az áll : „1. Fogj mindent az elődödre”
Elkezdi ezt alkalmazni, és egy darabig minden jól is megy. De aztán ez se bizonyul elegendőnek, és felbontja a következő borítékot: „2. Szervezz át mindent.”
Nagy lelkesedéssel áll neki, és úgy tűnik a szervezkedés alatt mindenki le van foglalva és alakulnak a dolgok, de aztán ismét mélypont jön és fölbontja az utolsó, melyen ez áll: „3. Írj három borítékot…”

 

Nemrég olvastam egy tanulságos „viccet”.

Az ember kinevezik egy fontos tisztségbe.

Az íróasztalán talál 3 borítékot sorszámozva és mellette egy üzenetet, hogy csak nagy baj esetén nyissa ki sorban.

Egy darabig minden jól megy, de aztán kezdenek feltornyosulni a gondok.

Kinyitja az első borítékot melyben az áll : „1. Fogj mindent az elődödre

Elkezdi ezt alkalmazni, és egy darabig minden jól is megy. De aztán ez se bizonyul elegendőnek, és felbontja a következő borítékot: „2. Szervezz át mindent.

Nagy lelkesedéssel áll neki, és úgy tűnik a szervezkedés alatt mindenki le van foglalva és alakulnak a dolgok, de aztán ismét mélypont jön és fölbontja az utolsó, melyen ez áll: „3. Írj három borítékot…

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr695143290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása