Heti horoszkópom

2012.10.26. 01:34

Ez a heti horoszkópom. Kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz... :)

A pénzügyeid nagyon kedvezően alakulnak, az egzisztenciádat is szilárdabbnak fogod érezni. Könnyen lehet, hogy ha eddig anyagi gondjaid voltak, akkor most találhatsz rá arra a lehetőségre, amely segít megteremteni a stabil körülményeidet, és hosszú távra fogsz tudni tervezni. Váratlan munkaajánlatot is kaphatsz, amelyre tilos nemet mondani! Nemcsak jól jön ez a lehetőség, hanem végre kamatoztathatod a tapasztalataidat, rejtett képességeidet, valamint nagyszerű üzleti kapcsolatokra is szert tehetsz. Gondolj a jövődre, s arra, hogy most bebizonyíthatod, értesz ahhoz, amit csinálsz. Merj nagyot álmodni, és tedd meg az első lépést a cél felé.
Tipp: Ne kérj másoktól tanácsot az e heti döntéseknél kizárólag a saját megérzéseidre hallgass.

 

"A pénzügyeid nagyon kedvezően alakulnak, az egzisztenciádat is szilárdabbnak fogod érezni. Könnyen lehet, hogy ha eddig anyagi gondjaid voltak, akkor most találhatsz rá arra a lehetőségre, amely segít megteremteni a stabil körülményeidet, és hosszú távra fogsz tudni tervezni. Váratlan munkaajánlatot is kaphatsz, amelyre tilos nemet mondani!

Nemcsak jól jön ez a lehetőség, hanem végre kamatoztathatod a tapasztalataidat, rejtett képességeidet, valamint nagyszerű üzleti kapcsolatokra is szert tehetsz. Gondolj a jövődre, s arra, hogy most bebizonyíthatod, értesz ahhoz, amit csinálsz. Merj nagyot álmodni, és tedd meg az első lépést a cél felé.

Tipp: Ne kérj másoktól tanácsot az e heti döntéseknél kizárólag a saját megérzéseidre hallgass."

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr935143173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása