Szerelempróba

2012.05.16. 01:40

A hétvégén láttam egy nagyon szép filmet ami egy házaspár kapcsolatának helyrehozásáról szól a címe „Szerelempróba (Fireproof)”. Mindenkinek tudom ajánlani.

Így mutatja be az alkotó:

"A film címe nem arra utal, hogy a házasságot soha nem éri tűz, hanem arra, hogy ha jön, ki lehet védeni. Minden házasságot érnek "tüzek", és a védekezéshez a házastársaknak tudniuk kell, hogy a szeretet, az elkötelezettség inkább döntés, mintsem érzelem" - fogalmaz a rendező, Alex Kendrick.
"Amerikában támadják, gyengítik és megpróbálják újradefiniálni a házasságot. Ez a film arról szól, hogy a házasságot tisztelni kell, és érdemes érte küzdeni. A házasság a társadalom tartópillére; ha összeomlik, a család és a közösség omlik össze. Istennek terve van a házassággal; ezt a tervet szeretnénk újra méltó módon felmutatni."


A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr285143005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbonc 2012.05.17. 08:03:02

Hari Köszi az ajánlót. Megnézzük.
süti beállítások módosítása