OM acoustica

2012.04.11. 01:07

Kisebb megszakításokkal már hónapok óta készül az OM egy metálmentes verzióval. Ebben a teljes nagylemez át van dolgozva és Mantra klasszikus balladák is megszólalnak akusztikus gitárral.

A névadás úgy történt, hogy Gauranga prabhu hívott, hogy lesz egy margitszigeti jógafesztivál és megbeszéltük, hogy mehetnénk mi is a zenés részlegbe. Megkérdezte, hogy mit írjon a plakátra. „Om acoustica jó lesz?”  „Jó” válaszoltam és gyorsan egy lógót is kreáltam hozzá.

Más alkalmak is szervezés alatt állnak, de még semmi se biztos.

Persze nem hagyjuk abba a zúzást, de ez is belefér a lelkivilágunkba.
Másik szempont, hogy könnyebb ilyen koncertet szervezni, mert ennél a leülős, nyugis cuccnál nem annyira számít, hogy hányan vagyunk, tízen-húszan is jó bulit lehet csinálni. Nem kell akkora technika se, és a hangerő visszafogottsága miatt szinte bárhol lehet játszani.

Hamarosan lesz róla belehallgatós felvétel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://bhaktijogi.blog.hu/api/trackback/id/tr25142969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bittó Zoltán 2012.04.11. 12:27:26

Hari! Mikor lesz ez a feszt ahol játszotok is élőben (acousticaban)?

Ismeretlen_117989 2012.04.11. 13:19:08

NAPFORDULÓ JÓGAFESZTIVÁL - 2012 június 17, vasárnap, Margitsziget
süti beállítások módosítása